2014-10-08 09:23:15• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A mai nap már sokkal jobb lesz

Napi horoszkóp október 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Kos jegyében álló Hold alakítja az egész szerdát. Az a rossz érzése támad, hogy van egy – vagy több – rosszakarója. Ennek megfelelően emelkedik az adrenalin-szintje, és hamar tele lesz feszültséggel. Ez odáig fajulhat, hogy rendre utasít valakit, mert hogy az illető foylton keresztbe tesz önnek valamiért. Nem látja reálisan a helyzetet. Maradjon nyugodt, nem kell mindjárt fejjel menni a falnak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma a Hold a Kosban áll, és gondoskodik arról, hogy nagyszerű élményben legyen része – készüljön fel egy igen kellemes meglepetésre! Vigyázzon, a Merkúr feltételeket szab ennek: pontosnak kell lennie! A felhőtlen jókedv közepette azonban legyen óvatos, becsaphatják - ne veszítse el híres éleslátását!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap kicsit nyugodtabb lesz, mint a tegnapi volt, sőt még egy nagyszerű ötletről vagy meglepetésről is gondoskodik a Mars és a Jupiter kapcsolata. Készen áll arra, hogy spontán részt vegyen valamiben, és kísérletezzen egy kicsit? Ez az ön esélye, hogy valami egész más dolgot felfedezzen! Este meditációval, jógával relaxáljon!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma a Kos jegyében jár, s ezzel a gyakorlati dolgok kerülnek előtérbe. Az Uránusznak köszönhetően Nagyszerű ötletei támadnak, melyeket azonnal meg is kell valósítania, mert minden ma minden tettét siker koronázza. Hatékony és örömteli napnak néz elébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma törődjön inkább a praktikus dolgokkal, például rakjon rendet ott vagy a munkahelyén az íróasztalán, dolgozzon a kertben. A házban vagy a lakásban végzett kisebb javításokra, felújításokra is alkalmas ez a nap. Amire egy kicsit több figyelmet kellene fordítana, az a táplálkozás: a Hold a Kos jegyében áll, és hatalmas étvágyat gerjeszt, így jóval többet ehet a kelleténél – vigyázzon a vonalaira!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Már kora reggel a Kos jegyébe lép a Hold. Ma minden sikerülhet önnek, főleg, ha ön banki területen dolgozik. Egy pozitív Merkúr - Neptun kapcsolat jó ötleteket adhat: ne habozzon megvalósítani ezeket! Az egész életét gazdagabbá tehetné. Este kulminálódnak a pozitív bolygóhatások, így minden pillanatban érezheti: az élet szép!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold ma a Kos jegyében jár, és ez megnyugvást hoz önnek: csökkentsen kissé a tempón, a nagy volumenű feladatokat halassza későbbre. Gondolataiban mindenesetre egyáltalán nem lusta, ott most igazi kalandok játszódnak le: a Merkúr és a Plútó erősen felpörgetik a fantáziáját: keressen partnert a légvár-építéshez, álmodozni kettesben sokkal kellemesebb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Neptunusz a szerelmi területen áll, jó fényszögben a Holddal. Ez érzéki órákat ígér, tehát ne csodálkozzon, ha megkívánna valami mennyei édességet. Ezeknek a kísértéseknek csak módjával engedjen. Egyébként ez a nap egyike lesz a legjobbaknak: sok bókot kap, kedvese a tenyerén hordozza. Élvezze az életet! Ezen kívül hivatásában is igen sikeres lehet: egy ötletet, amit már régen dédelget magában, feltétlenül most kellene előadnia! Meglepően jól fogják fogadni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold ma a Kos jegyében áll, így nem merül el gondolataiban és fantáziavilágában, hanem két lábbal a valóság talaján marad – nem is olyan rettenetes ez, igaz? Ma nagyon erős és intenzív energiák vannak jelen az éterben – egy kis meditációval föléjük emelkedhet, és megnyugvást találhat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap már sokkal jobb lesz: a Hold már a Kos jegyében áll, és egyébként is túlsúlyban vannak a pozitív csillagok. Mindent intézzen el, ami fontos önnek, mert ma csak jó vége lehet!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold ma a Kos jegyében pörög, és egy csillogó Jupiter-befolyás erősíti a Hold pozitív oldalait. Ön is jó hangulatban van, egész nap alig tud nyugodtan ülni, beszédes lesz, és szívesen flörtöl. Kíváncsiságának és nyíltságának köszönhetően vadidegen emberek is szívesen szóba elegyednek önnel, ráadásul kiválóan szórakozhat eközben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Kosban jár: ma csodás napja lesz, minden adott a sikerhez! Éleslátásával,. Gyors észjárásával olyan összefüggésekre deríthet fényt, amit mindenki örömmel fogad. Az este ismét a szórakozásé. önnek mindkét uralkodó bolygója nagyon kedvező helyzetben áll. Tegyen hát minden mást félre, és áldozza idejét a szerelemre.

Napi horoszkóp
Noiportal.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: